Giften

Ik sport niet mee maar wil toch graag een bijdrage doen, hoe doe ik dit?

De opbrengsten van het evenement gaan integraal naar CRIG. Wanneer je ons jouw steun wilt geven maar je niet kan langskomen kan je dit op een eenvoudige manier. Duw op deze link en kies hoeveel jij wilt bijdragen. De organisatie is je alvast enorm dankbaar!

 

Waarom betaal ik €1 transactiekosten?

Wij proberen alles voor iedereen zo goedkoop mogelijk te houden maar terzelfdertijd proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Wij hebben er voor gekozen het jullie zo makkelijk mogelijk te maken door betaling met de kaart mogelijk te maken op onze website. Spijtig genoeg moeten wij op elke betaling een transactiekost betalen. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om alle bedragen onder de €15 deze transactiekosten niet te laten wegvallen voor de eindgebruiker. Tip: Koop jullie tickets samen en betaal geen transactiekosten! 

Wil je enkel een gift storten en kom je hierdoor op een bedrag lager dan €15 uit? Geef de kortingscode "GIFT" in en de transactiekosten vallen weg! 

 

Waar gaat de opbrengst van SportYves naartoe?

Aangezien Yves overleden is aan de gevolgen van kanker was het evident om een goed doel te kiezen dat zich richt tot kankerpatiënten. Elke dag krijgen 110 Vlamingen de diagnose van kanker. Iedereen van ons kent tegenwoordig wel iemand die tegen deze vreselijke ziekte heeft gestreden of erger, die aan deze ziekte is overleden. Er is enkel beterschap op komst als er voldoende onderzoek kan gebeuren naar deze ziekte. CRIG investeert enorm in kankeronderzoek. Om deze reden koos de organisatie van SportYves voor dit goede doel.